Credite online

Cum accesezi un credit prin SMS?

Cum accesezi un credit prin SMS?

Cum accesezi un credit prin SMS?

 

Pentru situatiile in care in care ai nevoie urgenta de bani dar nu esti acasa ca sa poti sa mergi la o reprezentanta a unei institutii bancare, poti sa iei un credit prin SMS. Desi pare a fi mult prea simplu pentru a fi real, creditul prin SMS chiar exista. El este un produs nou in sistemul bancar si poate fi luat de oricine.

 Pentru a lua un credit prin SMS ai nevoie de numarul de telefon de la institutia de unde vei lua creditul, o poza dupa buletin care sa ateste ca esti roman si major si o poza dupa adeverinta de venit, talonul de pensie sau un extras de cont electronic. Toate pozele se trimit prin Whatsup, pentru a asigura o conexiune sigura. Institutia le verifica veridicitatea si apoi banii iti sunt transferati in cont.

 Te intrebi de ce ai avea dupa tine tot timpul o adeverinta de venit? Ei bine, nu este obligatorie. Poti sa scoti online un extras din contul curent care sa arate ca ai incasat salariul in ultimele luni in acel cont. Si aceasta este o dovada ca esti salariat.

 Pe langa faptul ca este foarte rapid, nici nu trebuie sa fii angajat pe perioada nedeterminata pentru a lua un credit prin SMS. Institutiile care ofera credite prin SMS, credite rapide si imprumuturi pana la salariu accepta sa dea imprumuturi si oamenilor care lucreaza la negru sau care sunt freelanceri. In general cei care nu au contracte de munca pot sa apeleze la acest tip de credit.

 Despre datele contractuale trebuie sa cazi de acord cu institutia. E obicei primesti mesaje standard la care trebuie sa raspunzi daca esti de acord sau nu. Contractul tot pe telefon in primesti. De altfel, daca nu vrei sa stai la cozi interminabile si sa vorbesti cu un consilier de credite, creditul prin SMS este o rezolvare la problema ta. In plus, poti sa suni la acel numar de telefon si un operator iti va raspunde la toate intrebarile si neclaritatile pe care le ai.

 

Creditul prin SMS este un produs foarte util. Daca ai ti s-a stricat masina in drum si nu mai ai bani sa o repari, daca esti in vacanta si ai cheltuit mai mult decat aveai in buzunar si atunci cand apare o problema neprevazuta, poti sa apelezi la un astfel de credit. Avand in vedere ca banii sunt virati in cont aproape instant si ca nu esti obligat sa mergi la un ghiseu, acest tip de credit este foarte usor de accesat atunci cand ai o urgenta.