Credite online

Cum iti schimbi garderoba atunci cand ai un buget personal limitat?

Cum iti schimbi garderoba atunci cand ai un buget personal limitat?

Cum iti schimbi garderoba atunci cand ai un buget personal limitat?

Cel putin de doua ori pe an garderoba ta are nevoie de piese noi. Dar daca ai un buget restrans, este destul de greu sa investesti intr-o schimbare totala de look. Totusi, exista posibilitati sa faci acest lucru, chiar si atunci cand nu ai foarte multi bani la dispozitie. Secretul este sa nu te duci in magazine si sa incepi sa cumperi tot ce iti iese in cale doar pentru ca arata bine acolo. Iata cum iti schimbi garderoba atunci cand ai un buget restrans.

Updateaza ceea ce ai

Una dintre cele mai ieftine modalitati de a-ti schimba garderoba este sa porti toate hainele care stau in spatele sifonierului si sa modifici hainele pe care le ai. Daca stii sa cosi, atunci iti va fi foarte usor sa modifici ceea ce ai. Poti sa adaugi broderii si dantele la bluzele si tricourile mai vechi, poti sa le si colorezi sau chiar sa le tai maneci si gulere pentru a le transforma in altceva. Ia un imprumut prin SMS pentru a cumpara o masina de cusut si viata ta va fi mai usoara.

Cumpara la reduceri

Exista magazine care au reduceri tot timpul anului, iar daca ai un stil clasic, atunci cu siguranta vei gasi tot timpul ceva mai ieftin. Poti sa astepti chiar si perioada reducerilor pentru a investi in garderoba. Este indicat sa cumperi piese de imbracaminte care se asorteaza usor si care sunt versatile pentru a nu trebui sa iti coordonezi intreaga garderoba dupa o singura piesa.

Mergi la magazinele second-hand

Magazinele second-hand sunt pline de haine de calitate si in stare foarte buna. Trebuie doar sa le cauti. Cu putina rabdare vei gasi piese extraordinare, chiar de brand la un pret foarte mic. Intr-adevar exista posibilitatea ca unele dintre ele sa aiba nevoie de modificari. Ca sa economisesti niste bani, cumpara-ti o masina de cusut ca sa le transformi cum vrei tu. Daca nu ai banii necesari, ia un imprumut prin SMS.

Investeste in accesorii

Daca inveti sa accesorizezi o tinuta vei putea purta aceleasi haine fara sa para ca nu ai foarte multe piese in garderoba. Coliere, brose, gulere atasabile, sacouri si pantofi iti pot schimba intregul aer al tinutei, chiar daca cu o zi inainte ai purtat exact acelasi lucru. Accesoriile nu sunt scumpe, iar cu cat mai multe ai, cu atat mai usor iti va fi sa fii eleganta fara sa iti schimbi garderoba in fiecare sezon.